Select Page

Vazhdojnë tensionet dhe në ditën e “heshtjes zgjedhore”, dhunohet simpatizantja e PD-së në Divjakë.

Një simpatizante e Partisë Demokratike është dhunuar sot në qytetin e Divjakës.

El