Select Page

Edhe pse prej disa ditësh, nuk ka pasur reshje shiu dhe moti ka qenë i qëndrueshëm në zonat më problematike të Bashkisë së shkodrës situata e përmbytjene nuk ka thuajse asnjë përmirësim