Select Page

Lajme Arkiva – TV Klan 2001

Tregu i fruta-perimeve në qytetin e Fushë-Krujës është ndërtuar në vitin 1993. Dyshemeja e tij është ndërtuar nën nivelin e sipërfaqes së tokës dhe me rënie